Bong - Parhaita makuja

Vuonna 1890 Gustaf Bong alkoi myydä vain laadukkaimmista raaka-aineista tehtyjä tuotteita Ystadissa Ruotsissa. Bong kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa edelleen vain parhaita makuja.

Aurinkoinen Kasvissosekeitto

Valmistus:
Kattilassa: Ravista pakkausta. Kuumenna keitto kattilassa välillä sekoittaen. Älä keitä. Tarjoa!
Mikroaaltouunissa: Ravista pakkausta ja kaada keitto astiaan. Kuumenna n. 2-3 min. mikroaaltouunin tehosta riippuen, sekoita puolivälissä. Älä anna keiton kiehua. Sekoita ennen tarjoamista. Huom! Älä kuumenna pakkauksessaan.

Aurinkoinen Kasvissosekeitto saa herkullisen makunsa perunasta, tomaatista, sipulista ja tuoreista, aromikkaista porkkanoista. Makua pyöristää tilkka crème fraîchea. Se on valmis tarjottavaksi ja sopii niin ateriaksi kuin välipalaksikin.

Ainesosat:

Kasvikset 52 % (porkkana, peruna, tomaatti, sipuli), vesi, crème fraîche 3,0 %, suola, rasvaton maitojauhe, muunnettu maissitärkkelys, kirkastettu voi, sokeri, aromi. Voi sisältää jäämiä selleristä, vehnästä ja kananmunasta.

Ravintosisältö Per 100 ml keittoa Per 350 ml keittoa RI*
Energiaa 169 kJ - 40 kcal 592 kJ - 140 kcal 7 %
Rasvaa 1,6 g 5,6 g 8 %
josta tyydyttynyttä 1,0 g 3,5 g 18 %
Hiilihydraattia 4,8 g 17 g 7 %
josta sokereita 2,4 g 8,4 g 9 %
Ravintokuitua 1,6 g 5,6 g
Proteiinia 0,9 g 3,2 g 6 %
Suolaa 0,72 g 2,5 g 42 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal).
* Referensintag för en genomsnittligt vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).